Smartlog v3 » Anne B » Plejehjemskandaler - derfor
Opret egen blog | Næste blog »

Anne B

Lidt om mit livs rejse

Plejehjemskandaler - derfor

7. Aug 2011 14:41, Anneb

Jeg var aktiveret på et plejehjem, da jeg ikke havde råd til min uddannelse da min boghandler blev angivet. Uden bøger går den ikke.

De første par dage prøvede jeg at hjælpe de ældre og da vi var for så, så missede jeg mine pauser. Mine kollegaer tog fat i mig og understregede nødvendigheden i at jeg skal overholde mine pauser.

Ikke så meget for min egen skyld, men lige så meget for deres da alle ellers bare ville opleve en nednominering, hvis nogle inde fra kommune kontoret kom forbi og så at vi kunne nå det hele med de mennesker vi var.

Uanset om de gamle lå på gangen og græd, så skulle vi holde vores pauser. Til den hyre var det også for meget slid og efter et stykke tid, så sagde arbejdet mig ikke noget.

Jeg er nu væk fra plejehjemmet. Jeg fik et arbejde her i supermarkedet. Selvom kunderne en gang imellem taber noget på gulvet så er det bedre at rydde det op end at skifte en ble på en voksen.

Dagens såkaldte skandale i Ekstra-bladet siger mig ikke noget. Jeg ville ikke kunne arbejde på et plejehjem med firkantede regler og illelugtende ældre over tid. Hvis nogle mener at de sagtens kan så tag dog arbejdet selvom det med dagens regler er en uddannelse på SU efterfulgt af almisser af en løn som ikke engang tillader plads til at man kan betale sit studielån tilbage.

Det bliver ikke anderledes før at der kommer mere personale på. Det vil samfundet ikke acceptere, så istedet må de tåle skandalerne.

Tags